IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Voice over IP

Uw onderneming is in hoge mate afhankelijk van telefonische bereikbaarheid. Nog altijd pakken klanten en relaties bij voorkeur de telefoon als ze u nodig hebben. Ook uw medewerkers bellen veelvuldig voor overleg en om zaken te doen. Maar telefonie is niet meer wat het geweest is. Dankzij Voice over IP (VoIP) is telefonie veel voordeliger en flexibeler geworden. En dankzij Esprit Telecom net zo betrouwbaar als u gewend bent.

Wat is VoIP ?

IP staat voor Internet Protocol en dat houdt in dat het telefoonverkeer verloopt over een dataverbinding in plaats van een traditionele telefoonlijn. Afhankelijk van de omstandigheden en gewenste mogelijkheden heeft u de keuze uit een publieke of private, vaste of mobiele verbinding. Voor VoIP bellen is geen traditionele infrastructuur (analoge telefoonlijnen / ISDN-lijnen) nodig. Al het telefoonverkeer zal over enkele jaren via IP verlopen. 

Steeds meer organisaties kiezen voor de voordelen van VoIP bellen. VoIP is goedkoper dan traditioneel bellen en biedt veel extra functionaliteit en flexibiliteit. Zo kunt u talloze bedrijfsapplicaties en ook mobiele telefonie integreren waardoor er meer efficiency ontstaat in de bedrijfsvoering en communicatie. En wanneer u kiest voor VoIP, is de overstap naar een hosted oplossing zo gemaakt. Voordeel van Hosted Telefonie of Hosted VoIP is dat u nooit te maken heeft met overcapaciteit; u betaalt een vast bedrag per maand per werkplek en kunt eenvoudig naar behoefte kiezen voor meer of minder werkplekken.


Esprit Telecom heeft de volgende VoIP oplossingen voor het MKB:

 

Voordelen:

  • Voordeliger dan traditionele vaste telefonie
  • Geen verborgen kosten
  • Flexibel: betalen per werkplek per maand (alleen bij IPT Hosted)
  • Efficiënt: integratie van bedrijfsapplicaties
  • Zorgeloos overstappen
  • Behoud van nummers
  • Servicenummer

 

Met VoIP van Esprit Telecom bent u klaar voor de toekomst.