IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Vast naar mobiel

Als ondernemer wilt u optimaal bereikbaar zijn. Integratie van vaste en mobiele communicatie draagt daaraan bij. Esprit Telecom biedt samen met T-Mobile een oplossing voor de volledige integratie van vaste en mobiele communciatie binnen bedrijven. Deze oplossing maakt vast naar mobiel ook betaalbaar voor het MKB.

In 2010 hebben Esprit Telecom en T-Mobile een oplossing ontwikkeld waarbij T-Mobile het mobiele deel levert en Esprit Telecom het vaste deel van de Vast-Mobiel oplossing. De netwerken van T-Mobile en Esprit Telecom zijn aan elkaar gekoppeld waardoor er geen klantspecifieke koppeling met uw telefooncentrale nodig is. Hierdoor kunnen wij u onze Vast naar Mobiel oplossing aanbieden tegen zowel lage maandelijkse kosten als lage implementatiekosten aanbieden en is uw terugverdientijd snel gerealiseerd, ook voor de kleine ondernemer.

De voordelen van Vast-Mobiel van Esprit Telecom:

• Door het koppelen van uw vaste en mobiele telefonie wordt al uw interne bedrijfstelefoonverkeer voor een vast en laag maandbedrag afgekocht.

• Omdat de het vaste netwerk van Esprit Telecom als is gekoppeld aan het mobiele netwerk van T-Mobile is een ‘dedicated’ vaste verbinding zoals bij andere vast-mobiel oplossingen niet meer nodig. Bijkomend voordeel is dat de implementatiekosten laag zijn.

• Het Zakelijk Optimaal abonnement van T-Mobile is het ideale groepsabonnement, waarbij u betaalt voor wat u gebruikt tegen scherpe lage tarieven inclusief aantrekkelijke kortingen; hoe meer u verbruikt, des te groter te korting.

Vaste Telefonie en VoIP van Esprit Telecom zijn zeer scherp geprijsde vaste telefonie oplossingen met een hoge betrouwbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over Vaste Telefonie
Lees hier alles over VoIP
Meer over Mobiele Telefonie

Wilt u meer informatie over Mobiele Telefonie?

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170