IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Hosting

Continu bereikbaarheid wordt steeds belangrijker voor de bedrijfsvoering. Websites en online webapplicaties zorgen voor meer omzet, optimale communicatie en een efficiënte logistiek. Bedrijven kiezen daarom voor zekerheid als het gaat om beschikbaarheid en snelheid van hun servers en online diensten. 

Esprit Telecom levert al meer dan 10 jaar hosting diensten voor bedrijven en organisaties die hoge eisen stellen aan hun bedrijfskritische (internet)applicaties waaronder ERP, e-learning, financiële pakketten, webwinkels en maatwerk applicaties.

Heeft u een applicatie die geen downtime toestaat of mist u de kennis of de capaciteit om uw bedrijfskritische server zelf te onderhouden ? Kies dan voor Esprit Telecom Hosting. Wij leveren niet alleen de server maar beheren ook het Operating System, eventuele databases en monitoren de applicaties. Esprit Telecom kan vanuit een HP platform flexibel online server- en online storage capaciteit ter beschikking stellen. Onze specialisten hebben brede ervaring op het gebied van Oracle, IBM Websphere, Microsoft, Apache, Linux en UNIX (Solaris/AIX).

Esprit Telecom beschikt, naast een groot aantal zeer deskundige en gekwalificeerde medewerkers, over state-of-the-art systemen waarmee uw bedrijfskritische applicaties continu beheerd worden. Hierdoor kunt u zich richten op uw eigen bedrijfsvoering, Esprit Telecom doet de rest.

Onze systemen staan verspreid over diverse, beveiligde locaties (datacenters) en bieden daardoor middels redundantie een zeer hoge beschikbaarheid, inclusief een firewall en 24x7 monitoring. Tevens bestaat de mogelijkheid tot online back-up van uw kostbare data naar een ander datacenter, op veilige afstand van de plek waar uw server is ondergebracht. Onze datacenters zijn verbonden met een beheerd en beveiligd datanetwerk. De infrastructuur is geheel redundant ontworpen. Esprit Telecom bewaakt de systemen 24 uur per dag 7 dagen per week om uitval en veiligheidsinbreuken te voorkomen. 

Naast webhosting, serverhosting en het beheer van uw applicaties draagt Esprit Telecom ook zorg voor de netwerkverbindingen en beveiliging van de systemen inclusief online back up, backup software en online storage.

Wilt u meer informatie over Hosting?

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170